Ρώσος ζει με τις 3 συζύγους του και τις τιμωρεί με αποχή από το σεξ αν τον εκνευρίσουν

 

Ένας άντρας από την Ρωσία που έχει τρεις “συζύγους” υποστηρίζει ότι τις τιμωρεί απαγορεύοντας το σeξ για έναν μήνα αν τον ενοχλήσουν.

Ο 34χρονος Ιβάν Σουκχόβ από την δυτική Ρωσία ισχυρίζεται ότι ονειρεύεται να έχει περισσότερες γυναίκες και τουλάχιστον 50 παιδιά.

Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ρωσίας, μπορεί να έχει μόνο μια νόμιμη σύζυγο.

Οι άλλες δυο σύντροφοί του ζουν μαζί τους γνωρίζοντας την κατάσταση. Πριν γίνει πολυγαμικός ο 34χρονος άντρας ζούσε μαζί με την νόμιμη σύζυγό του, Ναταλία Σουκχόβ, για 11 χρόνια.

Ο Ιβάν υποστηρίζει ότι ένιωσε την ανάγκη να γίνει η κεφαλή μιας μεγάλης οικογένειας και ήθελε να έχει περισσότερες γυναίκες και όσο γίνεται περισσότερα παιδιά.

A Russian polygamist with three 'wives' has revealed he punishes them by banning sex for a month if they annoy him. Ivan Sukhov is pictured with (from left) Madina, Natalia, Anna

“Στην αρχή δεν μου άρεσε η ιδέα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ έναν τέτοιο τρόπο ζωής. Στην συνέχεια όμως άλλαξα γνώμη γιατί κατάλαβα πόσο πολύ ήθελε ο άντρας μου να έχει μια μεγάλη οικογένεια”, ανέφερε η Ναταλία που εργάζεται ως νοσοκόμα.

Ivan Sukhov, 34, from the city of Vladimir in Russia's western Vladimir Oblast region, says he dreams of having more wives and at least 50 children. He is pictured with his three 'wives'
Μέχρι στιγμής ο Σουκχόβ έχει 9 παιδιά.
Τα 6 από τα 9 παιδιά είναι με την νόμιμη σύζυγό του την Ναταλία και τα άλλα 3 με μια από τις συντρόφους του, την Άννα.

Ivan Sukhov is pictured his wife Anna (in the black dress), his wife Natalia (in the red dress) and nine children

Η οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα με 3 υπνοδωμάτια αλλά ο Σουκχόβ σκέφτεται να το πουλήσει και να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Sukhov has a separate room and every evening he invites one of his wives - Madina, Anna, Natalia - to spend the night with him

Ο Σουκχόβ έχει το δικό του δωμάτιο και κάθε μέρα προσκαλεί μια από τις συντρόφους του για να περάσουν μαζί το βράδυ. Ο Σουκχόβ υποστηρίζει ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα με μια από τις συντρόφους του την τιμωρεί απέχοντας από τα συζυγικά του καθήκοντα για έναν μήνα.

According to Sukhov, if he has a problem with one of his partners, he punishes her by withholding sex

“Αν κάποια από τις συζύγους μου κάνει κάποιο λάθος δεν θα την προσκαλέσω στο δωμάτιό μου για έναν μήνα”, ανέφερε ο Ιβάν.

Sukhov says he is ready to accept more wives into his growing family, but he has some requirements. He said: 'I like tall, slim and affectionate women'
Πρόσφατα, ο Ιβάν δέχθηκε να προστεθεί και μια άλλη γυναίκα στην οικογένειά του, η Μαντίνα.

Recently, he accepted a woman named Madina to enter his family. Madina is a Muslim while Sukhov is Russian Orthodox

Η Μαντίνα πήγε ενάντια στην θέληση της οικογένειας της και της θρησκείας της για να μπει στην οικογένεια του Ιβάν, αφού εκείνη είναι Μουσουλμάνα και αυτός Χριστιανός Ορθόδοξος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ρωσία, οι γυναίκες του Σουκχόβ ζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Reports in Russia said the 'wives' live harmoniously together with Sukhov

dailymail