Σάλος στον πολιτικό χώρο με τις καταγγελίες Πανούση-Εφιάλτης για την Κυβέρνηση

8.11.2015

«Το πόσο ψηλά και ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω γράψει σε “βιβλίο” με ονόματα και είναι κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»

Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε, αποκαλύπτει το σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.

Ο καθηγητής της εγκληματολογίας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Οι αποκαλύψεις που έκανε είναι σοβαρότατες και ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας, καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν, όχι μόνο άνθρωποι του υποκόσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά».

Σε συνέντευξη του στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και στο 9σέλιδο κείμενο του, ο κ. Πανούσης, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας, είναι γνώστης όλου του πολιτικού και αστυνομικού παρασκηνίου που συνδέεται με μίζες. Εντυπωσιακό είναι ότι ο τέως Υπουργός ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να έπαψε να αποτελεί στόχο.

Ο κ. Πανούσης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι λέγοντας στόχο εννοεί τους τροφίμους των σωφρονιστικών ιδρυμάτων που είναι διασυνδεδεμένοι με το πολιτικό προσωπικό και αποθρασυνόμενοι συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο ακόμη και όταν βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Στο  «πόνημά» του, ο κ. Πανούσης καταγγέλλει περιγραφικά αλλά και ονομαστικά τα, κατά τους ισχυρισμούς του, εμπλεκόμενα πρόσωπα. Για λόγους ασφαλείας τα στοιχεία αυτά έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.

Το κείμενο του κ. Πανούση και η δημοσιοποίηση του πρόκειται να φέρουν τεράστια αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό, καθώς μέσω των καταγγελιών του πρόκειται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ακόμα και άτομα της εξουσίας που είναι  υπεράνω πάσης υποψίας.

«Έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους γιατί ξέρουν ότι ξέρω», τονίζει ο τέως Υπουργός και συνεχίζει «το ερώτημα είναι ως πού μπορεί να φτάσουν. Εγώ πάντως τους ξέρω ονομαστικά. Και περιμένω να δω τι θα κάνουν».