Σάλπισμα του Δημήτρη Πάντου για μαζική στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αγαπητοί φίλοι,

Ο κόσμος ρωτάει γιατί θα πρέπει να στηρίξει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε αυτές τις εκλογές. Η απάντηση είναι απλή. Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, είναι οι μόνοι που δεν αλλάζουν απόψεις σαν τα πουκάμισα, αλλά λένε πάντα την αλήθεια στο λαό και αποτελούν το στήριγμα του παλεύοντας καθημερινά πλάι του σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, σχολείο και σχολή.

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει ο καθένας που νιώθει αγανάκτηση για τα συνεχώς πετσοκομμένα δικαιώματα του και απαιτεί να ζήσει μια ζωή με βάση τις δικές του σύγχρονες ανάγκες, να πάει κόντρα στη μοιρολατρία και στα ψεύτικα διλήμματα που τον ταΐζουν τα κόμματα του συμβιβασμού ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και οι λοιποί χειροκροτητές της αστικής διαχείρισης.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που σταθερά και αταλάντευτα εδώ και έναν αιώνα γεμάτο αγώνα και θυσίες στο πλάι του λαού, αποτελεί τον φάρο που φωτίζει τον μόνο πραγματικό δρόμο για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και τη διέξοδο από την κρίση. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν είπε πότε ψέματα, στο λαό, ενώ πάντοτε προειδοποιούσε και αναδείκνυε όσα δεινά του ετοιμάζουν οι κάθε λογής εκπρόσωποι των συμφερόντων του καπιταλισμού.

Για το λόγο αυτό, σε αυτές τις εκλογές ο λαός οφείλει να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή λαίλαπα των αστικών κυβερνήσεων και στα σχέδια των ιμπεριαλιστικών ενώσεων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ,  στηρίζοντας και ισχυροποιώντας τα ψηφοδέλτια των μόνων πραγματικών συμμάχων του, του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις κάλπες.

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού»

Ψυχολόγος