Σάρον Στόουν: Έχασα 9 παιδιά από αποβολές – Μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να έχουμε αποτύχει

Όσα έγραψε η 64χρονη ηθοποιός σε ανάρτηση στα social media

Σάρον Στόουν έκανε μια σοβαρή αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, καθώς είπε ότι έχασε 9 παιδιά από αποβολές, ενώ αναφέρθηκε στο ευαίσθητο ζήτημα, όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, κατά την διάρκεια της κύησης.

Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης, με την Στόουν να αναφέρει ότι «εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή».

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι «μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνοι μας και κρυφά… Σαν να έχουμε αποτύχει με κάτι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία».

«Η γυναικεία υγεία και ευεξία έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική», ανέφερε στη συνέχεια της ανάρτησης της.

newsbeast.gr