Σήμερα θα κριθεί η τύχη του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που δεν έγινε

27.11.2015

Η δεύτερη πράξη  του ποδοσφαιρικού αίσχους του περασμένου Σαββάτου στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  θα διαδραματιστεί σήμερα  στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, στα γραφεία της οποίας θα κριθεί και η τύχη του ντέρμπι σε ένα μεγάλο βαθμό.

Τα επεισόδια που ξεκίνησαν από μερικούς μεμονωμένους ανεγκέφαλους τους οποίους η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ποτέ να συλλάβει, ούτε οι ομάδες να απομονώσουν και να αποβάλουν από το ποδόσφαιρο, συνεχίστηκαν με το θέατρο του διαιτητή Παπά να κρατά επί τρείς σχεδόν ώρες δεκαεπτά χιλιάδες φιλάθλους σε ομηρία μέχρι να αποφασίσει τι εντολές θα λάβει από τον υφυπουργό κ. Κοντονή και τον κ Σ Θεοδωρίδη θα κριθεί σήμερα στα χαρτιά θυμίζοντας αλήστου μνήμης εποχές,

Τα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου έγιναν το περασμένο Σάββατο όμως θα συνεχιστούν σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έκανε αίτηση ακύρωσης του φύλλου αγώνος σε μια προσπάθεια να αποφύγει το ενδεχόμενο να θεωρηθεί υπαίτιος για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι. Οι άνθρωποι των πρασίνων θα ισχυριστούν πως την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι την είχε ο διαιτητής Παππάς και δευτερόντως η αστυνομία, η οποία δημιούργησε συνθήκες που οδήγησαν στη ματαίωση του αγώνα.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιβολή των ποινών που προβλέπονται από το νόμο. Θεωρούν πως θα είναι σκανδαλώδης η απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση μετά τα όσα έγιναν ενώ υποστηρίζουν πως βάσει του κατηγορητηρίου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, βαρύ πρόστιμο και με ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Φυσικά ο ξεκούραστος Ολυμπιακός του κ. Θεοδωρίδη …διέπρεψε στο Μόναχο, καθώς ηττήθηκε από τη Μπάγερν με το βαρύ 4-0, χωρίς να υπάρχει η συμμετοχή του Παναθηναϊκού…