Σήμερα ο Αγώνας ζωής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας-«Ερμής» Σχηματαρίου στο κλειστό Σχηματαρίου

Σύσσωμη η κοινωνία της  Τανάγρας  δίνει, σήμερα, πανηγυρικά το “διαβατήριο ευχών”  στο μικρό ήρωα Παναγιώτη Ραφαήλ για το μεγάλο ταξίδι στην Βοστόνη για την θεραπεία που θα τον κάνει να σταθεί στα πόδια του και να ατενίσει με ελπίδα τη ζωή.

Σήμερα  το απόγευμα  και ώρα 20:30 στο κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τη φωνή μας για να ΄δώσουμε δύναμη στο μικρό μαχητή της ζωής και στην οικογένειά του για το μεγάλο εγχείρημα. Απόψε  οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και ο Ερμής Σχηματαρίου που αγκάλιασαν την προσπάθεια, από την πρώτη στιγμή,  συγκέντρωσης χρημάτων για τη θεραπεία, με μπροστάρη τον προπονητή της ομάδας Νίκο Οικονόμου θα δώσουν έναν αγώνα ζωής. Αγώνα που δείχνει ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός, σκορ, ρεκόρ  τίτλοι. Είναι επίσης ανθρωπιά, προσφορά, αγάπη και στήριξη του συνάνθρωπου μας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου, ο λαμπρός προπονητής του Νίκος Οικονόμου, ο Δήμος Τανάγρας, η ΔΗΚΕΤ, όλοι οι φίλαθλοι και οι πολίτες του Σχηματαρίου, αλλά και η «Άποψη τώρα», απόψε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε μήνυμα ζωής.  Στηρίξαμε και   στηρίζουμε το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ να κάνει το μεγάλο ταξίδι ζωής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το ποσό για την μετάβαση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ έχει ήδη συγκεντρωθεί αλλά εμείς δεν σταματάμε. Τα αποψινά έσοδα του αγώνα  όχι μόνο θα αυξήσουν το κουμπαρά αλλά θα αποτελέσουν στήριγμα και για άλλα παιδιά που πάσχουν από την ίδια νόσο να ελπίζουν για ζωή.

Όπως  “““““““““““““Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ  πάσχει από μια σπάνια νόσο,  μια εκφυλιστική νόσο, η οποία προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του παιδιού, συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής λειτουργίας και της ικανότητας κατάποση καθώς και όλων των άκρων.

Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν μπορεί να θεραπευτεί. Πρέπει να πάει στη Βοστόνη. Όμως χρειάζονται  πολλά χρήματα για τη θεραπεία του, ώστε  να γυρίσει γερός και δυνατός κοντά μας για να δώσει με τη σειρά του δύναμη σε δεκάδες άλλα παιδιά που χρήζουν την αγάπη και τη στήριξή μας γιατί η μοίρα δεν τους χαμογέλασε…!

Για αυτό, σήμερα, στη πόλη του Σχηματαρίου  θα βρεθούν μεγάλες δόξες του Μπάσκετ. Αθλητές  που δόξασαν τη γαλανόλευκη.  Παίχτες πρότυπα  που με την αγωνιστικότητά τους σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και μας έκαναν υπερήφανους.

Προπονητής αυτής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κόουτς, ο προπονητής της μεγάλης ομάδας του Άρη και του Ολυμπιακού. Μια μεγάλη δόξα που η αγάπη του για τα παιδιά ξεπερνάει κάθε όριο.

Την παρουσίαση του αγώνα θα κάνουν η Όλγα Λαφαζάνη και ο Βασίλης Σκουντής, δύο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, που με τη συμμετοχή τους θέλουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία όχι μόνο του Δήμου Τανάγρας αλλά και όλης της χώρας για τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Είναι συγκλονιστικό το μήνυμα του προπονητή της ομάδας του «Ερμή» κ. Νίκου Οικονόμου, για τον αυτό  φιλανθρωπικό αυτό αγώνα. Ένα μήνυμα ανθρωπιάς αγάπης και ευαισθησίας. Ένα μήνυμα που δείχνει ότι ο Νίκος δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος σπουδαίος αθλητής και σήμερα προπονητής, αλλά και ένας μεγάλος άνθρωπος. Ένα μήνυμα που θέλει να ενώσει δυνάμεις σε ένα καλό σκοπό. Να ευαισθητοποιήσει όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ακόμα και από το υστέρημά τους για να σωθεί ο μικρός μαχητής της ζωής Παναγιώτης- Ραφαήλ. Γιατί ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι πια παιδί όλων μας και όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε. Άλλωστε τα μεγάλα και σπουδαία γίνονται από τη δύναμη και τη θέληση των πολλών.

Όλοι μαζί απόψε γινόμαστε ένα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ με πίστη και ελπίδα  ότι θα γυρίσει νικητής από τη μεγάλη μάχη της ζωής.

Ας μην λείψει κανείς από το κλειστό του Σχηματαρίου σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα ανθρωπιάς.