Σεισμός Ελασσόνα: Έστησε σκηνές ο στρατός στο Ζάρκο Τρικάλων-80 μη κατοικήσιμα σπίτια

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στο χωριό ο στρατός και έστησε σκηνές στο κέντρο του χωριού για να φιλοξενηθούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Στις σκηνές θα περάσουν την αποψινή και τις επόμενες αρκετές νύχτες κάτοικοι του Ζάρκο Τρικάλων.

Το χωριό βρίσκεται στα όρια των ν. Τρικάλων και Λάρισας, ακριβώς πίσω από την Ελασσόνα και λίγα χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τουλάχιστον 80 σπίτια έχουν σοβαρά προβλήματα και τα περισσότερα εξ αυτών κρίνονται μη κατοικήσιμα. Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στο χωριό ο στρατός και έστησε σκηνές στο κέντρο του χωριού για να φιλοξενηθούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους.

σκηνες
σκηνες

Το απόγευμα συνεκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος έδωσε σαφείς κατευθύνσεις σε όλους για το πως θα πρέπει να κινηθούν συντεταγμένα για να δοθούν λύσεις όπου χρειάζεται, αλλά κυρίως για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας όπως το Γριζάνο κυρίως, η Πηνειάδα αι το Διάσελλο.

σκηνες

thetoc.gr