Σε άπορες οικογένειες του Δήμου Ωρωπού θα διατεθούν τα ξύλα από το κλάδεμα των δέντρων

Σε άπορες οικογένειες θα διανεμηθεί η ποσότητα ξύλων που συγκεντρώθηκε από το κλάδεμα των δέντρων του Δήμου Ωρωπού, ώστε έτσι να βοηθηθούν στη θέρμανσή τους κατά την περίοδο του χειμώνα.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μ. Χασιώτη, για το που έχει μεταφερθεί το ποσότητα ξύλων που συγκεντρώθηκε από το κλάδεμα των δέντρων του Δήμου και που θα διατεθεί απάντησε ότι:

«Η ποσότητα των ξύλων που έχει συγκεντρωθεί φυλάσσεται στο Πάρκινγκ του Δήμου και θα διατεθεί σε άπορες οικογένειες, με καθαρά κοινωνικά κριτήρια, για τη θέρμανσή τους».

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος έχει στη διάθεσή του κατάσταση με άπορες οικογένειες στις οποίες παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται για οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Η δήλωση αυτή του Δημάρχου βάζει  τέλος  σε μια σειρά ανεύθυνων σεναρίων, που είχαν προκαλέσει και την αντίδραση των επαγγελματιών πώλησης ξύλων, για την τύχη της, πράγματι, μεγάλης ποσότητας  που συγκεντρώθηκε φέτος από την κοπή των δέντρων. Παράλληλα δείχνει την κοινωνική ευαισθησία των υπηρεσιών του Δήμου προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.