Σε αδιέξοδο η συνάντηση Κατρούγκαλου με με την Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων

21.1.2016

Σε πλήρες αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση του υπουργού Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλου με την Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων για τα αιτήματα που αφορούν τα ασφαλιστικά του κλάδου.

Ο Υπουργός διευκρίνισε κρίσιμα σημεία του προσχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και στη συνέχεια αντάλλαξε προτάσεις και επιχειρήματα επί των επίμαχων ζητημάτων.

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος συναντήθηκε σήμερα με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων Ελλάδας και συζήτησε μαζί τους τις θέσεις τους σχετικά με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου, ο διάλογος έγινε σε καλό κλίμα. Ο Υπουργός διευκρίνισε, κατ’ αρχήν, κρίσιμα σημεία του προσχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και στη συνέχεια αντάλλαξε προτάσεις και επιχειρήματα επί των επίμαχων ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και του αλιείς, χωρίς, όμως, να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών στη σημερινή συνάντηση.