Σε αναζήτηση η ΕΛ.ΑΣ. των τραμπούκων της επίθεσης Κουμουτσάκου

6.11.2015

Eλεύθερα αφέθηκαν τα οκτώ άτομα που είχαν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου καθώς όλοι τους προέβαλλαν άλλοθι.

Ένας εκ των προσαχθέντων ήταν και ο χρυσαυγίτης γνωστός και ως ο «γυμναστής», ο οποίος όμως και αυτός αφέθηκε ελεύθερος, αφού ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.

 Μήνυση κατέθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος 

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών, μήνυση  κατά παντός υπευθύνου για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε από φασιστοειδή στοιχεία.

Τόσκας: Θέμα χρόνου η σύλληψη των ακροδεξιών τραμπούκων

«Η έρευνα συνεχίζεται, έγιναν κάποιες προσαγωγές και εξετάστηκαν κάποια άτομα, αλλά συνεχίζεται η έρευνα και σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους και ψάχνουμε για κάποια άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε πού κινούνται» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο Mega.

Ο κ. Τόσκας «έδειξε» προς τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα «πρόκειται για ανθρώπους αυτού του πολιτικού χώρου». Μάλιστα, χθες υποστήριξε πως οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

«Γνωστοί» στην ΕΛ.Α.Σ οι δράστες -Οι δύο είναι χρυσαυγίτες

Οι δράστες της απρόκλητης επίθεσης εναντίον του βουλευτής της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου είναι γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ., με τους δύο να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα πληροφορίες, η ομάδα της ΧΑ ξεκίνησε από πέντε λεωφορεία από τη Δυτική Αττική για την πλατεία Συντάγματος. Ανάμεσά τους και το άτομο που φέρεται να πρωταγωνιστεί στον ξυλοδαρμό του κ. Κουμουτσάκου γρονθοκοπώντας τον. Το άτομο αυτό έχει το προσωνύμιο «γυμναστής».