Σε αναζήτηση πρακτικογράφου για το Τοπικό Συμβούλιο Μαλακάσας

Ξαφνικά, μετά από ένα χρόνο βρέθηκε, για την ακρίβεια θα βρεθεί, υπάλληλος πρακτικογράφος, για τη Δημοτική Ενότητα  Μαλακάσας ώστε, επιτέλους, να συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο και να λαμβάνει νόμιμες  αποφάσεις για τα  προβλήματα της περιοχής.

Το θέμα έφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν στην «Ώρα των ανακοινώσεων».

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.  Θωμάς Ρούσσης τόνισε ότι το πρόβλημα, πράγματι, εδώ και μερικούς μήνες  υπάρχει κι ότι, ήδη, έχει έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλακάσας κ. Ευάγγελο Γκουζούνη, ώστε να βρεθεί υπάλληλος που να εκτελεί χρέη πρακτικογράφου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Μαλακάσας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέας Γαβζινιάν που έθεσε το θέμα του τοπικού συμβουλίου Μαλακάσας στο δημοτικό συμβούλιο.

Όμως θέλω να επισημάνω ότι το Τοπικό Συμβούλιο Μαλακάσας είναι αναγκαίο να γνωμοδοτεί για τα θέματα της περιοχής προς το Δημοτικό Συμβούλιο, άλλωστε αυτός είναι και θεσμικός ρόλος του.

Σχεδόν ένα χρόνο και, μετά από πέντε αιτήσεις πρωτοκολλημένες προς τον Δήμαρχο Ωρωπού, αιτούμαστε πρακτικογράφο για να γνωμοδοτήσουμε για τα σημαντικά θέματα της περιοχής μας, Όμως απάντηση δεν έχουμε λάβει, ούτε πρακτικογράφο ,παρά μόνο υποσχέσεις.

Εμείς ως αιρετοί και εκλεγμένοι από την περιοχή είναι αναγκαίο να εισηγούμαστε για τα θέματα της περιοχής αυτός άλλωστε είναι ρόλος μας Η μόνη ενόχληση από την Δημοτική Αρχή είναι η χρησιμοποίηση της παγίας. Θα θέλαμε   να ρωτήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο:

Ο ρόλος του Τοπικού Συμβουλίου είναι διακοσμητικός; Η φίμωση και η απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου Μαλακάσας συνεχίζεται;»

Τοπικό Συμβούλιο Μαλακάσας

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Γκουζούνης

Τα μέλη

Σπύρος Λίτσας

Ελεάνα Κόκλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Με κατηγορίες, υπονοούμενα και βαρύτατες προσβολές η ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Τζεβελέκου, στο Δ.Σ. Ωρωπού

 

 

Comments are closed.