Σε εκδήλωση για τον πολιτισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού για να δώσουμε κίνητρο στους νέους να δραστηριοποιούνται στις συνοικίες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν»

Σε εκδήλωση με επίκεντρο τον πολιτισμό και τις προοπτικές να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε στον κέντρο της Αθήνας ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Χάρης Ρώμας.

 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας και πρόσθεσε τα εξής:

Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού για να δώσουμε κίνητρο στους νέους να δραστηριοποιούνται στις συνοικίες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

 

Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, θα δρομολογήσουμε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της τοπικής πολιτιστικής δραστηριότητας στηρίζοντας, μεταξύ άλλων, δράσεις πολιτιστικών συλλόγων αλλά και την ερασιτεχνική δημιουργία, φέρνοντας σπουδαίους καλλιτέχνες σε σχολεία και γειτονιές και οργανώνοντας διεθνείς πολιτιστικές ανταλλαγές.

Συνθέτοντας όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας θα προάγουμε τις ανθρωπιστικές αξίες του πολιτισμού, μέσα από ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό και στρατηγική που θα συνδέεται με τη δια βίου μάθηση και τη γενική εκπαίδευση ενηλίκων.