Σε εκλογική τροχιά ο Θωμάς Ρούσσης θέτει τον συνδυασμό του «Πρώτα ο Δημότης»

 

Δυναμικά και με αποφασιστικότητα  βγαίνει μπροστά, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, διεκδικώντας τη δεύτερη, συνεχόμενη, εκλογική του θητεία,  με τον συνδυασμό του «Πρώτα ο Δημότης»

Με μια μεγάλη εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης ανακοινώνει, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, την εκ νέου υποψηφιότητά του, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019,  με τον συνδυασμού του, «Πρώτα ο Δημότης», στον Πολυχώρο Atlantis.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, καθώς ο κ. Ρούσσης  αναμένεται να προβεί σε αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων της Δημαρχιακής Αρχής και θα παρουσιάσει το έργο που έχει γίνει στο Δήμο την τελευταία τετραετία. Πρόκειται να  κάνει αναφορά όλων των έργων, ανά Δημοτική Ενότητα, που έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται ή δρομολογούνται, με στόχο να καταδείξει ότι ο Δήμος Ωρωπού κινείται σε ουσιαστική τροχιά ανάπτυξης και επίλυσης χρόνιων προβλημάτων που αφορούν τις υποδομές της περιοχής.

Επίσης, κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος θα ανακοινώσει και μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κατά τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο, όπως του προσδώσουν μια νέα δυναμική νίκης.

Ο κ. Θ. Ρούσσης θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης  όλων των πολιτών του Δήμου Ωρωπού, για  μια νέα δημαρχιακή θητεία, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο το οποίο έχει, ήδη, ξεκινήσει και ο Δήμος να μπει σε μια νέα εποχή πολυεπίπεδης ανάπτυξης και προόδου.

Στην εκδήλωση καλούνται  να παραστούν οι δημότες, οι οικιστές και οι φίλοι του συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης».