Σε ιδιωτική τελετή αποτεφρώθηκε η σορός του Prince

24.4.2016

Ήταν επιθυμία  του και έγινε απόλυτα σεβαστή. Σε ιδιωτική τελετή, παρουσία συγγενών, μουσικών και αγαπημένων φίλων, αποτεφρώθηκε η σορός του Prince, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η εκπρόσωπος του  Yβέτ Νοέλ-Σουρέ ανέφερε σε δήλωσή της ότι η σορός αποτεφρώθηκε και πως η αποθήκευση της στάχτης του θα είναι ιδιωτική και μυστική. «Η οικογένεια και οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν “σε μια ιδιωτική, όμορφη τελετή” για να πουν το αντίο», δήλωσε.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του νεκρού σούπερ σταρ, στο μέλλον, μια τιμητική μουσική «γιορτή» θα λάβει χώρα, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η δήλωση δεν αναφέρει πού έγινε η τελετή, ωστόσο το Σάββατο φίλοι και συνεργάτες του Prince, όπως η Sheila Ε και ο μπασίστας Larry Graham εθεάθησαν στην ιδιοκτησία του μουσικού στο Paisley Park, στη Μινεάπολη.

Εκεί ήταν και η αδελφή του Tyka Nelson με τον σύζυγό της Maurice Phillips, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και φορτηγά catering.

Εκατοντάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ακίνητο, καλύπτοντας τον φράκτη ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί, με μοβ μπαλόνια, λουλούδια και σημειώματα για το νεκρό είδωλο.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων του 57χρονου μουσικού δεν έχουν γίνει γνωστά, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε τέσσερις εβδομάδες.

Δείτε βίντεο αφιέρωμα του ABC News με τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τραγουδιστή.