Σε ταβέρνα με στελέχη της Ν.Δ. ο Κ. Καραμανλής-Λαγός στιφάδο και αρνάκι γεμιστό στο μενού [εικόνες]

Σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Καραμανλής.

Στην παρέα του, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένοι της αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρει το e-koufalia.gr, την πρωτοβουλία για το δείπνο είχε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό, Βάκης Φραντζής.

Οπως έγινε γνωστό μέσω του myportal.gr το μενού ήταν πλούσιο, καθώς προσφέρθηκε λαγός στιφάδο με θρακιώτικη γέμιση, την οποία ετοίμασε η σύζυγος του δημάρχου Χαλκηδόνας αλλά και αρνάκι γεμιστό, με κόκκινο κρασί και τσίπουρο παραγωγής «Γιάννης», δηλαδή του οικοδεσπότη.

Στο καλό κλίμα της βραδιάς βοήθησε και η παρουσία μιας αυτοσχέδιας μπάντας, που με ένα μπαγλαμαδάκι και δύο ακορντεόν έπαιξε παλιά ελληνικά τραγούδια. Οσο για τη συζήτηση όπως ήταν λογικό ακούστηκαν πολλά. Από αθλητικά σχόλια μέχρι διηγήσεις από τις περιηγήσεις του Καραμανλή ανά την Ελλάδα.

Πηγή e-koufalia.gr