Σε τοπικές εκδηλώσεις υποψηφίων με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική ο Γ. Πατούλης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε τοπικές εκδηλώσεις υποψηφίων με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική στην  Ελευσίνα, την Ηλιούπολη και το Ψυχικό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας έχει συγκεκριμένες προβλέψεις και αναφορές για μια Νέα Αρχή με ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της Αττικής

 

Στην αναγκαιότητα μετάβασης της Αττικής από την αδράνεια και τη μιζέρια, στην ισότιμη και ισόρροπη  αναπτυξιακή επανεκκίνηση, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια των ομιλιών του στις τοπικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού χθες και προχθές στο Ψυχικό, στην Ελευσίνα και την Ηλιούπολη.

 

Ο Γ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να κινητοποιηθούν προκειμένου να υποστηρίξουν το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική ο οποίος διαθέτει έμπειρά στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις οι οποίες θα αξιοποιηθούν προς όφελος του τόπου.

 

Εκδήλωση στην Ελευσίνα  από τον υποψήφιο Χρήστο Πέππα

Το θέμα της ασφάλειας στην Δυτική Αττική καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής βρέθηκαν στο επίκεντρο της ειδικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Αττικής Χημικό Μηχανικό και στέλεχος στην εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Χρήστο Πέππα.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και υπ. Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Φώτης Καρύδας.

 

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε ότι το ζήτημα της ασφάλεια των πολιτών είναι στις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού Νέα Αρχή.

 

«Υποψηφιότητες όπως αυτή του Χρήστου Πέππα αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο συνδυασμός μας διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη που μπορούν να  βοηθήσουν στην ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των κατοίκων της Περιφέρειας Αττικής».

 

Εκδήλωση στην Ηλιούπολη από τον υποψήφιο Ευάγγελο Κοκόση

Στην Ηλιούπολη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο  Κεντρικού Τομέα και συνταξιούχο Ολυμπιακής Αεροπορίας Ευάγγελο Κοκόση.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλία του υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να επιλυθούν άμεσα στρατηγικά ζητήματα που απασχολούν Αττική και αφορούν μεταξύ άλλων στην διαχείριση των απορριμμάτων, στην υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας   καθώς και στην υλοποίηση αποχετευτικών δικτύων.

«Στόχος μου είναι να μετατραπεί η Αττική σε ένα μεγάλο εργοτάξιο. Είναι απαράδεκτο να υπογράφονται από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας προγραμματικές συμβάσεις ύψους 2,4 δισ. ευρώ και να υλοποιούνται σε ετήσια βάση έργα μόλις 30 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι κοροϊδία.  Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και σε επίπεδο ΕΣΠΑ όπου η απορροφητικότητα κονδυλίων δεν ξεπερνά το 25%».

Εκδήλωση στο Ψυχικό από τον υποψήφιο Στέλιο Τριάντο

 

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ψυχικό η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το Βράδυ από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ιατρό – Χειρούργο ΩΡΛ, Στέλιο Τριάντο, ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι στόχος του είναι η Περιφέρεια Αττικής να μπει σε μια νέα πορεία.

«Οφείλουμε όλοι μαζί να εργαστούμε προκειμένου η Αττική να γίνει ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τον τουρισμό της υγείας, της ευεξίας και του πολιτισμού».

 Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, δημάρχων,  υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.