Σε χωματερή μετατρέπεται το δημοτικό αμαξοστάσιο στη Σκάλα Ωρωπού

Σε χωματερή, με το καλημέρα,  μετατρέπει η νέα Δημοτική Αρχή Ωρωπού το χώρο του αμαξοστασίου στη Λεωφόρο Χαλκουτσίου, σε μια αδόκιμη προσπάθεια να επιδείξει έφεση στην καθαριότητα.

Από χθες το πρωί  της Δευτέρας αλλά και σήμερα όλη μέρα, στο χώρο του δημοτικού αμαξοστασίου, έχουν μεταφερθεί τόνοι κλαδιών και άλλων βαρειών αντικειμένων από όλο το Δήμο, με φορτηγά τα οποία περνούν επιδεικτικά  και από την παραλιακή οδό. Μάλιστα η περιβαλλοντική καταστροφή που επιχειρείται είναι εμφανής ακόμη και από το δρόμο.

Η Σκάλα Ωρωπού μετατρέπεται σε χωματερή ολόκληρου του Δήμου, καθώς μεταφέρονται, συνεχώς, απορρίμματα, χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο. Καμία μελέτη. Καμία οργάνωση.

Ήδη πολίτες της Σκάλας Ωρωπού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες στην Αστυνομία και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν ακόμα και συλλήψεις με τη μορφή του αυτοφώρου, σε όσους συνεχίζουν να εναποθέτουν απορρίμματα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Βεβαίως, η Δημοτική Αρχή, ορθώς, επιχειρεί να περισυλλέξει τα κλαδιά και άλλα βαριά αντικείμενα, αλλά αποδεικνύεται ότι το πράττει χωρίς κανένα, απολύτως,  σχέδιο. Απλά για το θεαθήναι και για να επιδείξει εργατικότητα.

Αντιλαμβάνεται, πλέον, ότι όταν κατά το παρελθόν προχωρούσε σε καταγγελίες κατά της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, για δήθεν παράνομες χωματερές,  το έπραττε χωρίς να αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος. Προείχε η άγρα ψήφων. Σήμερα δεν μπορεί να μη διαπιστώνει το λάθος της.

Αλήθεια ο περίφημος Γιώργος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται σήμερα να καταγγείλει την υποβάθμιση και την περιβαλλοντική καταστροφή της Σκάλας Ωρωπού; Περιμένουμε την αντίδρασή του σε ένα έγκλημα που συντελείται στο κέντρο της πρωτεύουσας του Δήμου Ωρωπού. Εκτός κι αν μετά τις εκλογές ξεκουράζεται στις δάφνες του.