Σκηνές Χριστουγεννιάτικης «αγάπης» στην Αριστοτέλους: Συνελήφθει ηλικιωμένος καστανάς που λιποθύμησε και κατασχέθηκε το καρότσι του

12.12.2015

Σε μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην πλατεία Αριστοτέλους, ανάμεσα στα μηνύματα αγάπης και μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αστυνομικοί έστειλαν τα δικά τους μηνύματα με τον μοναδικά «ευαίσθητο» τρόπο τους.

Στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς, μετέβησαν επτά αστυνομικοί με κράνη που θέλησαν να τον συλλάβουν ως παράνομο, μετά από σχετική καταγγελία.

Ο ηλικιωμένος καστανάς μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δεν είναι παράνομος, ενώ παράλληλα οι άνδρες της ΕΛΑΣ επέμεναν ότι πρέπει να προχωρήσουν στην κατάσχεση του καροτσιού του με όλα τα προϊόντα. Αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση με τον απελπισμένο καστανά να χάνει τις αισθήσεις του λόγω ηλικίας και απόγνωσης.

Το πλήθος κόσμου που βρισκόταν εκεί παρακολουθούσε τις εξελίξεις αποσβολωμένο, σπεύδοντας να βοηθήσει τον ηλικιωμένο. Την ίδια ώρα  που οι άνθρωποι προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον ηλικιωμένο, οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι του και τα κάστανα σκόρπισαν στο έδαφος. Γερανός ήταν σε ετοιμότητα να το μαζέψει, την ίδια ώρα που η περιπολικό της ΕΛΑΣ έσπευσε για να «μαζέψει» τον ηλικιωμένο καστανά.

ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ

ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ