Σκότωσε την γυναίκα του επειδή ήταν… φλύαρη!

18.2.2016

Κατηγορίες απήγγειλε σήμερα η Ισραηλινή δικαιοσύνη σε έναν 76χρονο στο Τελ Αβίβ γιατί σκότωσε τη σύζυγό του η οποία τον ενοχλούσε και δεν μπορούσε να παρακολουθήσει ήρεμα τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας.

Ο 76χρονος Μόρις Μπινιασβίλι, δολοφόνησε την σύζυγό του χτυπώντας την αρχικά με μια επιφάνεια κοπής και στη συνέχεια με ένα σφυρί, επειδή εκείνη μιλούσε ακατάπαυστα και τον ενοχλούσε καθώς εκείνος προσπαθούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ την 31η Ιανουαρίου, όπως αποκαλύπτεται στα επίσημα έγγραφα.

Αναφέρεται επίσης ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1955, χωρίς να διευκρινίζεται η ηλικία του θύματος.

Στο κατηγορητήριο επισημάνεται ότι  «Ήθελε να την κάνει να σωπάσει, εκείνη δεν σταματούσε να μιλάει» και προστίθεται ότι ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα «επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι».

Η σύζυγος κατάφερε να του πάρει από τα χέρια την επιφάνεια κοπής, μάταια όμως.  «Αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της» προστίθεται στα έγγραφα.

Την αστυνομία κάλεσαν γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας και έτρεξαν στο διαμέρισμα.Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του την 3η Φεβρουαρίου.