Σοβαρό τροχαίο για την Μπεζαντάκου: Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα

 

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στο Λαγονήσι, πριν από λίγες ημέρες, έκανε η Στέλλα Μπεζαντάκου, ακόμα σοκαρισμένη από τη σύγκρουση.

Όλα έγιναν γύρω στη μία το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν καθ’ οδόν για το κτήμα της στο Λαγονήσι. Τότε και ενώ βρισκόταν σε έναν δρόμο διπλής λωρίδας κι είχε προτεραιότητα, κάποιος πετάχτηκε από τα δεξιά και έπεσε πάνω της με τέτοια δύναμη, που την έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

«Έπεσα επάνω σε μια μάντρα που γκρεμίστηκε, ο αερόσακος του αυτοκινήτου μου άνοιξε και κάηκα στο χέρι. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου» δήλωσε η τραγουδίστρια στην Espresso και συνέχισε: «Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατάφερα να βγω έκανα τον σταυρό μου που ήμουν ζωντανή. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είχαν μαζευτεί από πάνω μου τρία άτομα και μου έριχναν νερό, σε μια προσπάθεια να με συνεφέρουν. Ένα ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα είδε τι έγινε και είναι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, αλλά και μια κοπέλα που μένει λίγο πιο κάτω και άκουσε τον δυνατό θόρυβο του τρακαρίσματος, η οποία έτρεξε να βοηθήσει».

«Στον δρόμο λιποθύμησα πάλι και με μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας για εξετάσεις. Έχω ένα έγκαυμα τριβής στο χέρι μου, το οποίο προκλήθηκε από το άνοιγμα του αερόσακου», πρόσθεσε.