Σοκ και δέος προκαλεί το νέο άγαλμα του Μαραντόνα

Στην Καλκούτα της Ινδίας έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μόνο που πρόκειται για ένα από τα πιο αποτυχημένα αγάλματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν παρουσία του ίδιου του 57χρονου Αργεντινού σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος έμεινε, σχεδόν, με ανοιχτό το στόμα, όταν αντίκρισε το τρομακτικό άγαλμα του, τεραστίων διαστάσεων, να κρατάει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Στη συνέχεια ο Μαραντόνα,  ο οποιός συνοδευόταν από την σύντροφό του Ρόθιο Ολίβα, δήλωσε: «Δεν είμαι θεός του ποδοσφαίρου, είμαι, απλά, ένας ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Καλκούτα. Είναι εκπληκτικό να έχω το άγαλμά μου εδώ».

Οι Ινδοί μπορεί να μην τσιγκουνεύτηκαν, αφού προς τιμή του φιλοτέχνησαν ένα άγαλμα ύψους 3 μέτρων και 65 εκατοστών, η εικόνα του όμως δεν μοιάζει τόσο στον παίκτη που σήκωσε το 1986 το Μουντιάλ στο Μεξικό, αφού τον παρουσιάζει πιο χοντρό, πιο ηλικιωμένο και με διαφορετικό μαλλί.

View image on Twitter

View image on Twitter

View image on Twitter

Diego Maradona unveils 12ft statue of himself holding World Cup in India… but its dodgy likeness risks ridicule http://dailym.ai/2BVgktn 

View image on Twitter