Σπάει τη σιωπή της η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της και την Μενεγάκη

17.1.2016

Πολλές φήμες κυκλοφορούν στην τηλεοπτική πιάτσα σχετικά με το παρασκήνιο της συνεργασίας της Ναταλίας Γερμανού με το Epsilon, καθώς επίσης και για τον ανταγωνισμό της με την Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται ακριβώς «απέναντι» κάθε μεσημέρι.

Η Ναταλία αποφάσισε να μιλήσει στο people για όλες αυτές τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και μιλώντας ανοικτά, τρεις μήνες μετά την έναρξη της εκπομπής της “Namaste”, για την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο.

«Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δεν είμαι, από τον εαυτό μου κυρίως. Είναι όμως ένα προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και έχει πάρα πολύ δρόμο ώστε να αποδείξει πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Συνεπώς, θα προτιμούσα να μην είμαι αυστηρή κρίνοντας ένα νεογέννητο παιδάκι, αλλά να το αφήσω να μεγαλώσει και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα».

Η Ναταλία Γερμανού, σε ότι αφορά στον υποτιθέμενο ανταγωνισμό της με την Ελένη Μενεγάκη τονίζει: «Είχα πλήρη επίγνωση πως δεν πάω να πολεμήσω με ένα brand σαν την Ελένη Μενεγάκη. Ευθύς εξαρχής θεωρούσα ότι δεν είμαι απέναντι στην Ελένη, αλλά δίπλα της, γιατί από τη φύση μου δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον ένα κορίτσι που το γνωρίζω είκοσι χρόνια και το έχω μέσα στην καρδιά μου, σε μια πολύ ξεχωριστή θέση. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως έχω την αμέριστη στήριξη, αγάπη και συμπαράσταση από το Έψιλον για την εκπομπή».