Σπουδαίες οι επιτυχίες του Συλλόγου Karate Οινοφύτων-Δηλεσίου στο 6ο International Turkish Open στην Κωνσταντινούπολη

Με σπουδαίες  επιτυχίες στις αποσκευές του γύρισε, από την Κωνσταντινούπολη, ο Σύλλογος Karate Οινοφύτων-Δηλεσίου, ο οποίος μετείχε  στο 6ο International Turkish Open το διάστημα 15-17 Δεκεμβρίου 2017.

Στο τουρνουά, όπου μετείχαν 26 Ευρωπαϊκές χώρες, ο Σύλλογος Karate Οινοφύτων-Δηλεσίου μετείχε με δύο αθλήτριες, την Ξυλοπαρκιώτη Ελένη, η οποία κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε πολλές σπουδαίες αθλήτριες  και την Σιδέρη Δήμητρα, η οποία  στην κατηγορία της έκανε, επίσης μεγάλη  εμφάνιση παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησε κάποιο μετάλλιο.

Ο προπονητής κ. Κώστας Καρλατήρας δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητριών του.

Η ελληνική αποστολή ήρθε 2η στα μετάλλια, ανάμεσα σε 26 χώρες που μετείχαν, κερδίζοντας επάξια τον σεβασμό των αντιπάλων της και τα ευμενή σχόλια για το σημαντικό έργο που  γίνεται στο άθλημα του Κarate  στη χώρα μας και για την πρόοδο που έχει.

Είναι πολύ σημαντικές οι επιτυχίες αυτές και για το γεγονός ότι επετεύχθησαν από αθλήτριες της περιοχής Οινοφύτων-Δηλεσίου, του Δήμου Τανάγρας, κάτι που σημαίνει ότι το άθλημα αναπτύσσεται ραγδαία στην ελληνική περιφέρεια, όπου υπάρχουν πολλά ταλέντα που μπορούν να φέρουν μετάλλια και διακρίσεις στη χώρα μας.

Ο κ. Καρλατήρας και οι αθλήτριες του στο διάστημα της παραμονής τους στην Κωνσταντινούπολη και πριν τους αγώνες, επισκέφτηκαν το Πατριαρχείο, όπου πήραν την ευλογία του πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Επίσης,  τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, επισκέφτηκαν την Αγιά Σοφιά, όπου συγκινήθηκαν από την εικόνα αυτού του παγκόσμιου μνημείου πολιτισμού που αποτελεί σύμβολο της ορθοδοξίας,  με την μοναδική  αρχιτεκτονικής του.