Στάθης Αγγελόπουλος: «Μάχη» με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» για τον τραγουδιστή

Θύμα του κορoνοϊού και του φόβου απέναντι στα εμβόλια ο Στάθης Αγγελόπουλος, καθώς τις τελευταίες δέκα μέρες δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Σωτηρία. Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, μίλησε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής (25/7) η μητέρα του.

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου. Η μητέρα του Στάθης Αγγελόπουλος, περιγράφει στο MEGA την αγωνία της οικογένειάς του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων. «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα», σημειώνει.

Αντίθετος στον εμβολιασμό

«Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου» λέει η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή. Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου όλοι κατά καιρούς έχουν μολυνθεί από τον ιό κι έχουν νοσήσει με Covid.

«Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Οι θεράποντες ιατροί θεωρούν ότι η περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή θα αργήσει να τελειώσει καθώς, παρά τη βελτίωση της υγείας του, θα αργήσει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω του καταπονημένου οργανισμού.

Με πληροφορίες από MEGA

newsit.gr