Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος για τη μία υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη

Στο κρατητήριο παραμένει ο κατηγορούμενος Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί και για την τρίτη κατά σειρά μήνυση, σχετικά τη δημοσιοποίηση “ροζ” βίντεο πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο. Λίγο νωρίτερα, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είχε κριθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη δίωξη που είχε ασκηθεί εναντίον του.

Ο κατηγορούμενος Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει στο κρατητήριο σύμφωνα με το GRTimes, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την τρίτη μήνυση την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται πως η πρώτη υπόθεση έχει οδηγηθεί ήδη στα δικαστήρια, ενώ η δεύτερη είναι αυτή για την οποία συνελήφθη και απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, και για την οποία κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο Στάθη Παναγιωτόπουλο σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Σχετικά με την τρίτη υπόθεση υπενθυμίζεται πως την Κυριακή κατατέθηκε νέα μήνυση από πρώην σύντροφό του η οποία έκπληκτη ανακάλυψε μετά το σάλο και δικά της βίντεο με προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας του ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη και ως εκ τούτου κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μέχρι να απολογηθεί και για την τρίτη υπόθεση το πρωί της Τρίτης.

«Παραδέχτηκε όσα έχει τελέσει και όχι όσα του καταλογίζονται»

Ο δικηγόρος του Γιώργος Δακουράς μίλησε στους δημοσιογράφους και επανέλαβε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη, καθώς – όπως λέει – αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά πως ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

Πηγή: GRTimes