Στέλιος Διονυσίου: Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα

Ο Στέλιος Διονυσίου βρέθηκε και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων μετά από σύλληψή του, με την κατηγορία πως παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» του «Ε» λίγο πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε στην εκπομπή: «Έχω διαβάσει και έχω ακούσει τα άπειρα. Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία μια δύσπνοια, μίλησα με τον ασφαλιστή μου, το νοσοκομείο που είναι στην ασφάλισή μου ήταν προς τα εκεί που ήταν κλειστοί οι δρόμοι, παρακάλεσα και ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Δεν με άφηναν να περάσω και πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα την κορδέλα, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το νοσοκομείο, είδα ότι προκάλεσα μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα. Σέβομαι την ελληνική αστυνομία, δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες. Μάλιστα έκανα κι έναν βαρύ όρκο, που δεν συνηθίζω στη ζωή μου. «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα», εσύ του λέω ορκίζεσαι ότι σε χτύπησα; Και μου απαντάει «τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε όρκους;» Καταθέσαμε και οι δύο μήνυση, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος, εγώ κρατήθηκα».

Ο Στέλιος Διονυσίου ήθελε να περάσει από δρόμο που ήταν κλειστός των μέτρων της αστυνομίας. Υποστηρίζει ότι ένιωθε αδιαθεσία. Κατηγορείται ότι έκοψε την απαγορευτική κορδέλα και με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, τραυμάτισε αστυνομικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρατήθηκε το βράδυ στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων. Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου επανέλαβε ότι δεν χτύπησε τον αστυνομικό.

Όταν μάλιστα μπήκε στην αίθουσα των δικαστηρίων, πολίτες που βρίσκονταν εκεί και τον αναγνώρισαν του είπαν: «δεν μοιάζεις με κακοποιό».

Ο Στέλιος Διονυσίου έχει δεχτεί μήνυση από τον αστυνομικό που ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Ο αστυνομικός έχει προσκομίσει βεβαίωση από το 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο πως έχει υποστεί κάκωση.

Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί τη βεβαίωση. Όπως μάλιστα ανέφερε ο δικηγόρος του Στέλιου Διονυσίου, ο Βασίλης Καπερνάρος, αν δεν είχε ισχυριστεί όσα ισχυρίστηκε ο αστυνομικός, ο τραγουδιστής δεν θα του έκανε μήνυση.

Η πλευρά του Στέλιου Διονυσίου ζήτησε να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί εντολή να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας αλλά και τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων.

«Θα αποδειχτεί ότι δεν τον χτύπησε» είπε ο Βασίλης Καπερνάρος. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, τον ισχυρισμό του αστυνομικού για τραυματισμό αμφισβητούν δυο συνάδελφοί του που ήταν παρόντες.

etypos