Στα δικαστήρια η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της

 15.3.2016

Την δικαίωσή της ζητά η Άβα Γαλανοπούλου σχετικά με την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά, με το γεγονός να της δημιουργεί και προβλήματα υγείας.

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στα δικαστήρια του Βόλου για να δώσει στην ανακρίτρια περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεσή της.

Το 2011 η γνωστή πρωταγωνίστρια κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της, Βολιώτη επιχειρηματία, πως την εξαπάτησε, καθώς εκείνη του διέθεσε όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, χωρίς να της τα επιστρέφει ποτέ (λέγεται πως το ποσό φτάνει τα 500.000 ευρώ).

Τα δεδομένα αυτά στοίχησαν πολύ στην κ. Γαλανοπούλου, ωστόσο, κατάφερε μετά από μια περίοδο ανορεξίας, που πέρασε, να στέκεται και πάλι στα πόδια της.

«Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν… Γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ,αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε στην Realnews.

«Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες άγγελοί μου!», προσέθεσε.