Στα διόδια Αφιδνών η φωτιά-Μεταφέρουν πρόσφυγες από τη Δομή Μαλακάσας

Το σύνολο των διαμενόντων στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας αναμένεται να μεταφερθεί στη δομή της Ριτσώνας, καθώς και σε άλλες δομές της επικράτειας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι μεταφέρονταν οι άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, λόγω της μεγάλης φωτιάς. Τώρα (00.07) έγινε γνωστό, ότι εκκενώνεται εντελώς η δομή…

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη έχει μετακινηθεί η πλειοψηφία των ανθρώπων που διέμεναν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η εκκένωση της παλαιάς δομής της Μαλακάσας και θα ακολουθήσει η εκκένωση και της νέας. Στη μεταφορά συμμετέχουν περίπου 20 λεωφορεία και προσωπικό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία φλέγεται

Καίγονται σπίτια και επιχειρήσεις στις Αφίδνες-Η φωτιά απειλεί Αγ. Στέφανο και Καπανδρίτι

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ, ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ

Κόλαση στη Δροσοπηγή: 3 τραυματίες στο ΚΑΤ και εγκλωβισμένοι-Έκλεισε η Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας