Στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων, ο Γ. Πατούλης

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης


Γ. Πατούλης: «Οι Διοικήσεις του χθες χρειάστηκαν επτά χρόνια για να παραδώσουν μία σημαντική δομή, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας τους. Η Αττική μπορεί καλύτερα, με μια νέα κι αποτελεσματική ηγεσία»

Ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Δήμαρχος Αρτέμιδας-Σπάτων  Δ.Μάρκου, ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ Β.Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Π.Φιλίππου και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το Δήμαρχο Αρτέμιδας-Σπάτων και υπογράμμισε τη σημασία λειτουργίας αυτών των κοινωνικών δομών για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ηλικιωμένων, επισημαίνοντας πως οι διαδικασίες υλοποίησης υποδομών κοινωνικής μέριμνας πρέπει να σε άμεση προτεραιότητα, προς όφελος των πολιτών.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια για να παραδοθεί στους πολίτες του Δήμου Αρτέμιδας Σπάτων το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, μια κοινωνική δομή για τη κατασκευή και λειτουργία της οποίας υπήρξε από το 2012 εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Αν χρειάστηκαν σχεδόν επτά χρόνια στις Διοικήσεις του χθες για να ολοκληρώσουν ένα σχετικά εύκολο έργο, πόσες δεκαετίες θα τους χρειαστούν για να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής;

Η Αττική χρειάζεται μια νέα αρχή κι όχι επιλογές που δοκιμάστηκαν στην πράξη και απέτυχαν.

Η Περιφέρεια  Αττικής χρειάζεται μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική ηγεσία για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών του Λεκανοπεδίου».