Στα «πράσα» πιάστηκαν διαρρήκτες στο Πολυδένδρι-Επεισοδιακή σύλληψη

Επεισοδιακή σύλληψη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβε χώρα το μεσημέρι της 25η Νοεμβρίου 2021 στο Πολυδένδρι.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ενημερώθηκαν από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για κλοπή σε οικία. Έσπευσαν άμεσα στο σημείο, την ώρα μάλιστα που οι δυο δράστες έβγαιναν από τη μπαλκονόπορτα για να διαφύγουν. Στη θέα των αστυνομικών, οι δυο δράστες “έπεσαν” μέσα σε ρέμα για να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τους καταδίωξαν πεζοί και αυτοί μέσα στο ρέμα, με αποτέλεσμα μετά από απόσταση ενός χιλιομέτρου, να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον έναν εξ αυτών.

Πρόκειται για άνδρα ΡΟΜΑ 24 ετών, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο άτομο για παρόμοια αδικήματα. Στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο των δραστών ένα citroen c4 μαύρο.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας, μόλις προσήλθε, διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν προλάβει να αναστατώσουν όλους τους χώρους του σπιτιού του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού για την διενέργεια προανάκρισης.  Από την Ασφάλεια Ωρωπού ταυτοποιήθηκε και ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται, ενώ εξετάζεται ενδελεχώς η συμμετοχή του συγκεκριμένου διδύμου και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Μικροχωρίου, Αφιδνών και Καπανδριτίου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους θαρραλέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για την άμεση κινητοποίηση τους και την πραγματικά δύσκολη σύλληψη του συγκεκριμένου κακοποιού.