Στα Pits των Jet Ski στην παραλία Μαρκοπούλου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο

Η μεγάλη στιγμή για την τελετή έναρξης του «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece», σήμερα Δευτέρα στις 18.30 το απόγευμα,  πλησιάζει και στα Pits των αγώνων όπου βρίσκονται  τα  Jet Ski, η αδρεναλίνη ώρα με την ώρα ανεβαίνει κατακόρυφα.

Στις 16.00 θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση πληρωμάτων και των υπεύθυνων των αγώνων, ώστε να παραδοθούν τα φύλλα αγώνων και να γίνει λεπτομερής ενημέρωση για το πρόγραμμα της κάθε ημέρας.

Σήμερα ολοκληρώνονται οι τελευταίες εργασίες και άρχισαν οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές στη Παραλία Μαρκοπούλου, απέναντι από το Αθλητικό Χωριό. Οι αθλητές με τους μηχανικούς τους κάνουν τους τελευταίους τεχνικούς ελέγχους στα σκάφη και σχεδιάζουν τις στρατηγικές του αγώνα.

Οργανωτικά τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα  και δεν απομένουν παρά κάποιες μικρές λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που έχουν να κάνουν με τη διευκόλυνση των αθλητών και των πληρωμάτων.

Οι σημαίες των κρατών που ανεμίζουν στη Παραλία Μαρκοπούλου σήμερα, δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός ξεπερνά τα σύνορα και τις αντιπαλότητες. Όλοι στον αθλητισμό είναι ίσοι, χωρίς διακρίσεις.

Στο χώρο έχει εγκατασταθεί DJ όπου παίζει μουσική, αναψυκτήριο και φυσικά υπαίθριο φυσικοθεραπευτήριο  για παν ενδεχόμενο.

 

Τα συνοδευτικά σκάφη των αγώνων βρίσκονται στην αφετηρία και όλοι αναμένουν τη στιγμή της εκκίνησης παρά τη μεγάλη ζέστη που επικρατεί.

Η Άποψη τώρ@ βρίσκεται  στο χώρο των πιτς και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε: Το μήνυμα του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. Στέφανου Δάβρη για το «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece»

Διαβάστε: Στα χρώματα του  «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece» ντύθηκε ο Δήμος Ωρωπού