Στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ ο ΠΑΣ Ωρωπός με θρίαμβο 3-0 επί της Ατλαντίδας

Με μια εμφαντική νίκη και  σκορ 3-0, επί της Ατλαντίδας, ο ιστορικός ΠΑΣ Ωρωπός, σφράγισε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μάϊου, στο Δημοτικό γήπεδο Νέων Παλατίων, την άνοδο του στην Α΄ κατηγορία  ΕΠΣΑΝΑ.

Ο ΠΑΣ Ωρωπός έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα, στην πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα της Αττικής, ολοκληρώνοντας μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά, αφού κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β’  ΕΠΣΑΝΑ και, δικαίως, εξασφάλισε την απευθείας άνοδο.

Ήταν μια χρονιά, όπου προπονητής, παίχτες και  διοίκηση,  με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, πέτυχαν το στόχο που έθεσαν στην αρχή της περιόδου και έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Η ομάδα του Δήμου Ωρωπού να παίζει του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Το δικαιούται με βάση τη συνολική παρουσία της στο  πρωτάθλημα.

Μετά από ένα άγονο όσο και φλύαρο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού μπήκε δυνατά στο γήπεδο, αποφασισμένη να μην αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις, πλην της νίκης. Με γρανιτένια άμυνα, κέντρο που ζωγράφιζε και επίθεση φωτιά, μετέτρεψε το αγχωτικό πρώτο ημίχρονο, σε εύκολη υπόθεση. Ουσιαστικά σε γιορτή.

Κορυφαίος του αγώνα ο Τέλης Τσέλας, ο οποίος  με τρία προσωπικά του τέρματα, χατ τρίκ, στο 50΄,΄65΄και 80΄χάρισε, πανάξια, τη νίκη στην ομάδα του Ωρωπού. Ο Τσέλας διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μετά το δεύτερο τέρμα αποσυντονίστηκαν και έδειξαν να χάνουν το παιχνίδι  με κατεβασμένα τα χέρια, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον  Ευφραιμίδη  αλλά και σωρεία ευκαιριών για ένα ευρύτερο σκορ.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε παίχτες προπονητή και διοίκηση ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο. Με μπλουζάκια που έγραφαν «Α’  ΕΠΣΑΝΑ ήρθε ο ΠΑΣ Ωρωπός» και δεκάδες σαμπάνιες να ανοίγουν, το πανηγύρι δεν είχε τέλος. Στιγμές ανεπανάληπτες για παίχτες και διοίκηση που είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να ευδοκιμούν.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που είχαν κατακλύσει το γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας με του παίχτες να τους ανταποδίδουν την αγάπη και τη στήριξη που τους έδειξαν.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιχτών του ΠΑΣ Ωρωπού,   ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργο Μαντά αλλά και πολλούς υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού, του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, όπου οι υποχρεώσεις θα είναι σαφώς μεγαλύτερος αλλά και το ενδιαφέρον των αγώνων πιο έντονο και τα ματς πιο συναρπαστικά.

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ Ωρωπός και με ισοπαλία θα ανέβαινε κατηγορία. Πρωταθλητής αναδείχτηκε η ομάδα του Κορωπίου, ενώ για το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία  θα δώσουν αγώνα μπαράζ το Κρυονέρι με την Σαρωνίδα.