Στην Αθήνα με τα τρακτέρ, την Τρίτη οι αγρότες

Στην Αθήνα κατεβαίνουν, την Τρίτη οι αγρότες με τα τρακτέρ για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το οποίο διοργανώνει η Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, καλώντας όλους τους επαγγελματικούς φορείς να συστρατευτούν μαζί τους κατά της πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 13:30 στην πλατεία Βάθης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την ίδια ώρα όπου ενισχύουν τα μπλόκα στις εθνικές οδούς

Η αντιπροσωπεία είχε, χθες,  συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τους υφυπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, μετά τη συνάντηση στην Αθήνα, κάνει λόγο για κυβερνητική αδιαλλαξία που με την αρνητική της στάση δεν ικανοποιεί ούτε ένα από τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας.

Μεταξύ άλλων, απευθύνει κάλεσμα στους «εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο για να στηρίξουν, ενεργά, τα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς».

«Παλεύουμε, με νύχια και με δόντια, να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.