Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Γ. Οικονομάκος

19.10.2016

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην Δήμαρχος; Ωρωπού και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» κ. Γιάννης Οικονομάκος απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ και κατά την οποία άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της προηγούμενης Δημαρχιακής Αρχής.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ Οικονομάκου έχει ως εξής:

«Κατά την απολογία του ο κ.Ρούσσης προσπάθησε με ανακρίβειες, ψέματα, μισές αλήθειες, να καθυβρίσει, να υποτιμήσει και να μηδενίσει το έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και του Γιάννη Οικονομάκου.

Του απαντώ ότι το έργο μας, η προσπάθειά μας για αλλαγή νοοτροπίας, η ιστορία που γράψαμε, κρατώντας όρθιο και δυνατό το νεοσύστατο ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ, δεν συμπυκνώνεται, δεν χωρά σε μια απάντηση ενός απολογισμού ενός δημάρχου που ψάχνει εχθρούς για να υπάρξει και να λειτουργεί με τους τρόπους που ξέρει.

Ένα έργο κ. Ρούσση που δεν μπορείς να φθάσεις ποτέ, γιατί ξεκινάς από αλλού, από άλλη αρχή και για άλλους λόγους. Όπως

και να έχει σε προσκαλώ για ακόμη μια φορά σ΄ ένα ειρηνικό δημόσιο διάλογο για οποιοδήποτε θέμα (καθαριότητα, βιολογικούς, οικονομικά, διαφάνεια, βιομηχανικά απόβλητα, χωματερές, λάμπες, διαγραφές ,… κ. λ. π),για να αποφύγουμε ούτως και τον μονόλογο, και να μαθευτεί επιτέλους η ΑΛΗΘΕΙΑ».