Στην τελετή αδελφοποίησης των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Αθήνας και Λεμεσού, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην τελετή αδελφοποίησης των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Αθήνας και Λεμεσού, με αφορμή τα 60 χρόνια από τη λήξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

 Γ. Πατούλης: «Με τον Κυπριακό λαό μας συνδέουν διαχρονικά σχέσεις αδελφοσύνης και πάνω σε αυτές θα χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις τοπικές μας κοινωνίες και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση»

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή αδελφοποίησης των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Αθήνας και Λεμεσού, στο πλαίσιο του εορτασμού των εξήντα χρόνων από τη λήξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παρουσία πλήθους κόσμου, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κύπριου ήρωα, υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γ. Αυξεντίου.

Την τελετή ευλόγησε και προλόγισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου.

Με αφορμή την εκδήλωση ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί μας δίνει την ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής  στους αγώνες των Κυπρίων αδελφών μας και να θυμηθούμε τις θυσίες τους για την κατάκτηση της δημοκρατίας, για μία ελεύθερη πατρίδα. Η ιστορική μνήμη και συνείδηση των επιτευγμάτων ενός Ένθους είναι σημαντικά  για το παρόν και το μέλλον του κάθε λαού. Θα είμαστε δίπλα στον κυπριακό λαό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αγώνα τους για την επίλυση του εθνικού της ζητήματος. Με τον Κυπριακό λαό μας συνδέουν διαχρονικά σχέσεις αδελφοσύνης και πάνω σε αυτές θα χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις τοπικές μας κοινωνίες και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση».