Στη Χαλκίδα η λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του Τάκη Κολλιαδέλη

Πρόσωπο-κλειδί, ένας Ρομά με τον οποίο είχε επαφές ο εξαφανισμένος στρατιώτης …Στη γειτονιά του εξαφανισμένου φαντάρου Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη, στη Χαλκίδα, φαίνεται ότι ψάχνουν τη λύση του μυστηρίου οι Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση-θρίλερ, καθώς, σύμφωνα με νέες μαρτυρίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, εκεί φέρεται ότι σύχναζε το ένα από τα δύο πρόσωπα τα οποία θεωρούν ύποπτα.

Μάλιστα, οι μάρτυρες έδωσαν περιγραφή για το συγκεκριμένο άτομο, τονίζοντας πως είναι Ρομά, με τον οποίο είχε επαφές ο 23χρονος στρατιώτης, προτού σταματήσει να δίνει σημεία ζωής! Το νέο, συνταρακτικό στοιχείο συνδέεται και ενισχύει μια παλαιότερη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος είχε διαπληκτιστεί έντονα με ομάδα Ρομά πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου «Νήσος Ρόδος», όταν αυτό βρισκόταν μεσοπέλαγα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου φαντάρου Αθανασίος Τάρτης, μιλώντας στην «Espresso», είχε δηλώσει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο άνθρωποι τους οποίους θεωρούν ύποπτους για την εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη.

Ο πατέρας του εξαφανισμένου νεαρού, από την πλευρά του, είχε αποκαλύψει πως ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του γιου του χάθηκε από προσώπου γης λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του, κάνοντας λόγο για περίεργη σύμπτωση.

Ωστόσο, είχε αποφύγει να αποκαλύψει αν το συγκεκριμένο άτομο είναι από το στρατιωτικό ή το ευρύτερο περιβάλλον του αγνοουμένου. «Ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και οι Αρχές τον ψάχνουν» είχε δηλώσει ο Κώστας Κολλιαδέλης, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει μπει στο «κάδρο» και το εφιαλτικό σενάριο που θέλει τον εξαφανισμένο φαντάρο να έχει πέσει θύμα αρπαγής.

Οσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών, την ανησυχία της οικογένειας του 23χρονου εντείνουν όσα τους είχε εκμυστηρευτεί, ότι φοβόταν για τη ζωή του και ότι κάποιοι ήθελαν το κακό του.