Στις όχθες του Ποταμιού ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Α. Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης

 

Τον Υποψήφιο Βουλευτή με «Το Ποτάμι» Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη, φιλοξένησε ο δημοσιογράφος Θανάσης Γραμμένος στα γραφεία του «Κοινόν Ωρωπίων» στα Νέα Παλάτια  Ωρωπού, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

Μέσα σε ένα φιλικό κλίμα ο Χημικός Μηχανικός του ΕΜΠ κ. Αρ. Αϊβαλιώτης, μίλησε για την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές και ανέπτυξε τις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματος  κ. Σταύρου Θεοδωράκη «Το  Ποτάμι».

Επισήμανε πως «Το Ποτάμι» δεν έχει πολιτική ταμπέλα που απωθεί. Αντιθέτως έχει συσπειρώσει ανθρώπους με εκσυγχρονισμένες ιδέες, απομακρυσμένες από τα κλασικά στερεότυπα που κατέστρεψαν την χώρα. Στην ερώτηση για την διάθεση συνεργασίας με το πρώτο Κόμμα που θα εκλεγεί, ο κ. Αρ. Αϊβαλιώτης απάντησε πως «Το Ποτάμι» είναι ευέλικτο για συνεργασία προκειμένου να συσταθεί κυβέρνηση χωρίς όμως να παραβιάσει τις «κόκκινες γραμμές», όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε.

«Ελπίζω πως «Το Ποτάμι» θα είναι εδώ και δεν θα αφήσει το πλοίο να βουλιάξει. Το κράτος στην μακραίωνη πορεία του λειτούργησε πελατειακά και το χάσαμε. Είμαστε εδώ να το φτιάξουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα.