«Στον αέρα» το «The Voice» – Αλλάζει όλη η ομάδα των κριτών; Τι συμβαίνει με Μουζουράκη, Παπαρίζου και Ρουβά

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματα του ΣΚΑΪ πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα μεταδοθεί η πρεμιέρα του μουσικού σόου.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, αντικαταστάτης του Κωστή Μαραβέγια δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ ούτε οι υπόλοιποι τρεις κριτές θεωρούνται επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα, η πλευρά των κριτών δεν αφήνει να διαρρεύσουν οι λόγοι για τους οποίους η συμφωνία τους δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», με το πιθανότερο σενάριο να είναι οι μειώσεις στο οικονομικό, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει βάλει στόχο να εκτοξεύσει μεν την τηλεθέασή του, χωρίς ωστόσο να προβεί σε υπερβολές καθώς προτεραιότητα δίνεται φέτος στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με τις ελληνικές παραγωγές να είναι αυτές που έχουν την απόλυτη στήριξη του σταθμού.

Κάπως έτσι, είναι πιθανό να δούμε ακόμα και ολόκληρη την ομάδα του «The Voice» να αλλάζει μετά τις αποχωρήσεις Καπουτζίδη – Μαραβέγια.

Άραγε θα επέλθει συμφωνία με Πάνο Μουζουράκη, έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά ή θα δούμε τέσσερα νέα πρόσωπα στις καρέκλες των κριτών;

dailymedia.gr