Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του Παίδων για σεξουαλική κακοποίηση

Ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης βρίσκεται σήμερα ο 61χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, ο οποίος απολογείται για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Απαντήσεις στο βαρύ “κατηγορώ” που του έχει αποδώσει η ελληνική Δικαιοσύνη, πρόκειται να δώσει ο 61χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών.

Ο εργαζόμενος του νοσοκομείου που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, έχει ήδη οδηγηθεί μία φορά ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Νέο “ραντεβού” ορίστηκε για σήμερα Τετάρτη, οπότε και ο κατηγορούμενος αναμένεται να απαντήσει στα ερωτήματα που θα του θέσει ο δικαστικός λειτουργός.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, καθώς και για το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η υπόθεση για την κακοποίηση δύο κοριτσιών, έξι και οκτώ ετών, έγινε γνωστή μετά από σχετικές καταγγελίες ιατρών, οι οποίες οδήγησαν στη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης ενώ ακολούθησαν και δημοσιεύματα.

news247.gr