Στον Αυλώνα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Αυλώνα έρχεται, αύριο, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στον Αυλώνα στις 10, περίπου, το πρωί καθώς, προηγουμένως, θα έχει επισκεφτεί την ΕΑΒ,  στο Σχηματάρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο καφέ «Κατ ΟΙΚΟΝ» θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη και τους πολίτες, με τους οποίους θα ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα και την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες,  θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού  Σπύρο Καυκόπουλο, ενώ θα τον συνοδεύουν Βουλευτές της Ανατολικής Αττικής και κομματικά στελέχη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται το Δήμο Ωρωπού. Την πρώτη φορά ήταν στις 21 Ιουλίου του  2020,  όταν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κ. Σακελλαροπούλου,  ανακοίνωσε την παραχώρηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των παλαιών Φυλακών Ωρωπού στο Δήμο, με σκοπό την ίδρυση «Κέντρου Ιστορίας, Δημοκρατίας και Δομών Πολιτισμού», με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων  από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Είναι όμως η πρώτη φορά που πρωθυπουργός επισκέπτεται τον Αυλώνα κι αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την περιοχή, απόδειξη ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες.