Στον Αυλώνα ο Βασίλης Κόκκαλης σε δείπνο με φίλους

Οργώνει την Ανατολική Αττική ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, ενόψει των περιφερειακών εκλογών, στις οποίες μετέχει με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με πολίτες της Αττικής, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, είχε την ευκαιρία να βρεθεί, στον Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού, όπου συναντήθηκε με φίλους στο Καφέ «Κατ οίκον».

Ο Β. Κόκκαλης πολύ αγαπητός σε όλους, γατί είναι ένας μάχιμος αυτοδιοικητικός, πάντα δίπλα στους πολίτες, αντάλλαξε με φίλους, απόψεις για την Βορειοανατολική Αττική, τα προβλήματά της και άκουσε τις προτάσεις τους για  μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, να τον ευχαριστήσουν για την άμεση ανταπόκρισή του και τη βοήθεια που τους παρείχε, εκ μέρους της Περιφέρειας, στην πρόσφατη πυρκαγιά στον Άγιο Γεώργιο, όπου, ευτυχώς, κατασβήστηκε άμεσα και δεν πήρε διαστάσεις, ώστε να  κινδυνεύσει  το χωριό τους.

Την συνάντηση διοργάνωσε ο καλός του φίλος, Τοπικός Σύμβουλος Αυλώνα  και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού στη Δ.Ε. Αυλώνα με το συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης» Θωμάς Μακροδημήτρης. Μετείχαν,  ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, με το συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, Γιάννης Οικονομάκος, ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τζεβελέκος, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Χρήστος Σαμπάνης, ο Πρόεδρος της ΕΣΔΩ και υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ωρωπού Βασίλης Τσομπίκος, ο υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Αυλώνα Ζαχαρίας Ιωάννης (Βέλιος)  και πολλοί φίλοι που ευχήθηκαν στον Βασίλη Κόκκαλη καλή επιτυχία.