Στον ΠΑΟ ο Βιγιαφάνιες

1.2.2016

Τον Αργεντινό Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος αγωνίζονταν στον Παναιτωλικό απέκτησε ο Παναθηναϊκός από την Ιντεπεντιέντε Μέχρι το 2019!

To περιβόητο έγγραφο που περίμενε ο Παναθηναϊκός από την Ιντεπεντιέντε –για την ολοκλήρωση της μεταγραφής- έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ουσιαστικά μπήκε τέλος στο «θρίλερ» με την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν ήδη καταθέσει το δελτίο του παίκτη στην ΕΠΟ, προκειμένου να ‘χει δικαίωμα συμμετοχής και εν συνεχεία ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019! Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μέσα στον Γενάρη!

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό».