Στο δικαστήριο ο λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο

Στο επίκεντρο των ερευνών και αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε, λίγο μετά τις 11:00 την Τρίτη (28/3) ο 66χρονος γνωστός λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 11χρονο στην Κρήτη.

Ο μουσικός συνελήφθη χθες (Δευτέρα 27/3) για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του -σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία- αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και χρονικά εκτείνονται από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της οικογένειας 16ρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, με επίκεντρο κι αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας 46χρονος γιατρός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

newsbeast.gr