Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Τροιζηνίας-Μεθάνων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Γ. Πατούλης: « Θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε την ομαλή λειτουργία των κοινωνικών δομών σε όλη την Περιφέρεια Αττικής και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων»

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στα νησιά του Αργοσαρωνικού προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών αλλά και να συζητήσει με εργαζομένους για τον τρόπο  λειτουργίας και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν με έμφαση στην ανάγκη διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας των δομών που εξυπηρετούν χιλιάδες παιδιά αλλά και των θέσεων εργασίας του προσωπικού.

Με αφορμή την επίσκεψη του στο ΚΔΑΠ Τροιζηνίας-Μεθάνων ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν σε αυτές τις δομές και θα είμαστε στο πλευρό τους στην προσπάθεια που κάνουν να διεκδικήσουν την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των προγραμμάτων αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Για εμάς η στήριξη αυτών των δομών σε όλη την Περιφέρεια Αττικής είναι προτεραιότητα. Θα επενδύσουμε στη διεύρυνση τους μέσω χρηματοδότησης  από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά και στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουν σε χιλιάδες οικογένειες και ιδιαίτερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θα εργαστούμε για την ενίσχυση του δικτύου κοινωνικών δομών με στόχο την ανακούφιση των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους»