Στο Μοσχάτο τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ;

7.2.2016

Μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι σύμφωνα με δηλώσεις η αναζήτηση νέου κτιρίου για να στεγάσει τις υπηρεσίες του κόμματος.

Ήδη έχουν αναζητηθεί πολλά κτίρια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ»ένα από αυτά πληροί τις προϋποθέσεις ,κυρίως οικονομικές και εν συνέχεια λειτουργικές είναι αυτό στο Μασχάτο, επί της οδού Πειραιώς, χτισμένο το 1989  το οποίο κατά το παρελθόν στέγαζε την εταιρία JVC

 Σύμφωνα με δημοσίευμα το ποσό που θα καταβάλλει μηνιαίως η ΝΔ είναι περί τα 10.000 ευρώ, από 95.000 ευρώ που πληρώνει σήμερα για τα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Η επιφάνεια του τριώροφου κτιρίου φθάνει τα 2.500 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Στο ισόγειο θα δημιουργηθούν ένας μεγάλος χώρος υποδοχής, ο χώρος που θα πραγματοποιεί το briefing ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος, ένας χώρος για τις on camera δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής.

Στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο θα βρίσκονται τα γραφεία όλων των υπηρεσιών του κόμματος, αλλά και των τομεαρχών και συντονιστών, ενώ στον τρίτο όροφο θα είναι το γραφείο του προέδρου.

Πάντως τελική και οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη.