Στο νηπιαγωγείο της είπε ότι θα την παντρευτεί. Είκοσι χρόνια αργότερα….

Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν οι Laura Scheel και Matt Grodsky ήταν στο νηπιαγωγείο στο Φοίνιξ, όταν κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον στην αυλή και έμεναν ξύπνιοι στη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου.

Σε ανάρτηση που έκανε το ζευγάρι στον λογαριασμό The Way We Met στο Instagram, ο Matt ανέφερε ότι μία από τις παλαιότερες παιδικές αναμνήσεις του είναι να στέκεται όρθιος μπροστά στην τάξη και να δηλώνει την αγάπη του για την καλύτερή του φίλη, την Laura.

«Ήμουν ερωτευμένος με την Laura ως παιδί, και είμαι μέχρι και σήμερα.»

Η Laura είπε στην HuffPost πως θυμάται τον Matt στο σχολείο να είναι λίγο χαζούλης.

«Κάναμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Περνούσαμε τέλεια μαζί», συμπλήρωσε.

Ο Matt πάντως θυμάται ότι προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει από μικρή ηλικία.

«Το Lion King ήταν πολύ της μόδας εκείνο τον καιρό, οπότε περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας λέγοντας ατάκες στην αυλή. Θυμάμαι να προσπαθώ να την εντυπωσιάσω κατά την διάρκεια της γιορτής του Cinco De Mayo στο νηπιαγωγείο όταν προσπαθούσαμε να σπάσουμε την πινιάτα. Ευτυχώς, ήμουν το παιδί που τα κατάφερε, οπότε θεώρησα ότι τράβηξα την προσοχή της.»

Οι δυο τους πήγαν τελικά σε διαφορετικά δημοτικά σχολεία και έχασαν επαφή. Βρέθηκαν πολλά χρόνια αργότερα, στο Λύκειο, όταν η Laura είδε το όνομα του Matt στο κινητό τηλέφωνο ενός κοινού φίλου. Ο κοινός φίλος ήθελε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά η Laura δίσταζε στην αρχή.

Τελικά, όμως, βγήκαν και μέσα σε δύο εβδομάδες έγιναν ζευγάρι. Παρότι πήγαν σε διαφορετικά σχολεία και πανεπιστήμια, το 2015, ο Matt τήρησε την παιδική του υπόσχεση και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

huffingtonpost