Στο πλευρό του παιδοκτόνου του Βύρωνα η αδελφή του

16.2.2016

Στο πλευρό του 26χρονου που κατηγορείται ότι πέταξε την τεσσάρων μηνών ανιψιά του από τον τέταρτο όροφο στον Βύρωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, προτού την ακολουθήσει και ο ίδιος στο κενό, βρίσκεται η οικογένειά του.

“Δεν είμαι τρελός! Δεν ήθελα να κάνω κακό στο μωρό, ούτε να αυτοκτονήσω” υποστηρίζει ο νεαρός, ενώ μιλώντας στην “Εspresso” οι γονείς του διαψεύδουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αποδίδουν την τραγωδία στην “κακιά στιγμή”!

Ο 26χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στις 28 Μαρτίου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέχρι σήμερα κρατείται στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού με αναπηρία 50% από την πτώση, που του προκάλεσε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, τη λεκάνη και τα πόδια.

Τόσο οι γονείς του όσο και η αδελφή, μητέρα του άτυχου μωρού (η οποία γέννησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι), βρίσκονται δίπλα του. Όπως αποκαλύπτουν οι γονείς, η κόρη τους είναι μάρτυρας κατηγορίας, ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να καταθέσει, θα πάρει το μέρος του αδελφού της!

“Ζούμε αρχαία τραγωδία. Χάθηκε το εγγόνι μας και το παιδί μας ζει από θαύμα” λέει η μητέρα του 26χρονου.

Όπως περιγράφει η ίδια: “To μωρό ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Ο γιος μου πήγε να το ηρεμήσει, το κούνησε λίγο αλλά εκείνο συνέχισε να κλαίει. Το πήρε στην αγκαλιά του και επειδή είχε καλό καιρό, βγήκε στο μπαλκόνι. Πήγε να καθίσει στην καρέκλα που ήταν στην άκρη του μπαλκονιού και κοίταξε κάτω για να δει αν έρχεται η αδελφή του. Ένιωσε σκοτοδίνη και του έπεσε το μωρό από τα χέρια. Βλέποντάς το να πέφτει σκέφτηκε στιγμιαία πως θα πάρει την αδελφή του να της το πει με αποτέλεσμα να πηδήξει στο κενό από το αμόκ του”.