Στο Πρωτοδικείο θα ξεκαθαρίσει η 5η Εκλόγιμη θέση στη Δ.Ε. Ωρωπίων του Δήμου Ωρωπού

Στο Πρωτοδικείο φαίνεται  ότι θα ξεκαθαρίσει η πέμπτη εκλόγιμη θέση, στη Δημοτική Ενότητα Ωρωπίων, του Δήμου Ωρωπού, μετά το μπάχαλο που έγινε με τη σταυροδοσία.

Τρεις υποψήφιοι  του συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη οι Μιχάλης Τόλιας Άννα Οικονομάκου – Φαρμακίδου και Βαγγέλης Ηλιάσκος διεκδικούν τη θέση, όντας σε αναμμένα κάρβουνα.

Ενώ προς στιγμήν φάνηκε, με βάσει τα στοιχεία που έδωσε ο Δήμος Ωρωπού ότι, είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση και την πέμπτη προνομιούχα θέση καταλάμβανε ο Μιχάλης Τόλιας, τελικά, όπως αποδείχτηκε υπάρχει  αναντιστοιχία της σταυροδοσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και αυτής που έδωσε ο Δήμος Ωρωπού. Και τούτο γιατί δεν είναι δυνατόν ένας υποψήφιος να έχει λάβει λιγότερες ψήφους ενώ υπολείπονται εκλογικά τμήματα από εκείνους που έδωσε, επισήμως, ο δήμος σε σχέση με τα στοιχεία  του υπουργείου Εσωτερικών που είναι κατά τεκμήριο  επίσημα.

Αναντιστοιχία μεταξύ της σταυροδοσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και αυτής που έδωσε ο Δήμος Ωρωπού υπάρχει και με άλλους υποψήφιους σε άλλες Δ.Ε. του Δήμου Ωρωπού