Στο Συκάμινο ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Το Συκάμινο Ωρωπού επισκέφθηκαν, το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης,  καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, προσκεκλημένοι του προσωπικού  φίλου τους και Αντιπροέδρου της Τ.Κ. Συκαμίνου Παναγιώτη Μιχαλόπουλου.

Ο κ. Βορίδης, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, αντάλλαξε απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ιδιαίτερα στάθηκε στο νοσηρό προεκλογικό κλίμα που καλλιεργεί η αντιπολίτευση το οποίο αν συνεχιστεί μπορεί να οδηγήσει και σε εκλογές.

Επίσης  συζήτησε και το νέο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα τη λειτουργία των Τοπικών  Συμβουλίων και το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Μιχαλόπουλος έθεσε δύο σοβαρά ζητήματα για την περιοχή. Την αλλαγή χλοοτάπητα στο Γήπεδο Συκαμίνου αλλά και την βελτίωση του δρόμου Συκάμινο-Αυλώνα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού  Θωμάς Ρούσσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ωρωπού και Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Καυκόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ  Ευ. Γαϊτάνας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού  Σκάλας   Ωρωπού Σπ. Καρύδας και ο Κ. Τσακίρης.