Στο Χαλκούτσι Ωρωπού χτυπά η καρδιά του Καρναβαλιού και φέτος! (Εικόνες από το περσινό Καρναβάλι)

Ένα ακόμα ξέφρενο Καρναβάλι διοργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην πλατεία Χαλκουτσίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου, με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Ωρωπού, με πολλά άρματα και μασκαράδες.

Η χρόνια παράδοση του Καρναβαλιού στο Χαλκούτσι συνεχίζεται και φέτος με ακόμα περισσότερο κέφι και χαρούμενες εκπλήξεις. Η πλατεία Χαλκουτσίου και το λιμάνι αναμένεται να ξεχειλίζουν από πλήθος κόσμου, που θα έρθουν από όλο το Δήμο Ωρωπού και τις γύρω περιοχές. Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες, θα διασκεδάσουν δίνοντας πάλι ζωή στο όμορφο χωριό με το γραφικό λιμανάκι του Δήμου Ωρωπού.

Οι συμμετοχές των αρμάτων μέχρι στιγμής είναι πολλές, από διάφορες περιοχές του Δήμου, καθώς και Πολιτιστικών Συλλόγων και θα βραβευτούν τα τρία πρώτα καλύτερα άρματα.

Για μια ακόμα φορά ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου θα βάλει τα δυνατά του αποδεικνύοντας τις ικανότητες του να διοργανώνει σπουδαίες εκδηλώσεις με μεράκι και ψυχή.

Η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπά και φέτος στο Χαλκούτσι! Αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα είμαστε όλοι εκεί για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Εικόνες από το περσινό Καρναβάλι στο Χαλκούτσι (Απόκριες 2017)

1ο Βραβείο Γαμπρός & Νύφη

 

2ο Βραβείο Πολιτιστικός και Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατίων

 

3ο Βραβείο Ινδικός Γάμος